Rompetrol a ieftinit motorina cu 0,03 lei, în perioada 14-20 ianuarie

Rompetrol a redus, în perioada 14-20 ianuarie, preţul la două tipuri de motorină comercializată în staţiile proprii de distribuţie a carburanţilor cu 0,03 lei pe litru, în timp ce la benzină preţurile au rămas neschimbate, a anunţat, luni, compania petrolieră.

1 afișare
Imaginea articolului Rompetrol a ieftinit motorina cu 0,03 lei, în perioada 14-20 ianuarie

Rompetrol a ieftinit motorina cu 0,03 lei, în perioada 14-20 ianuarie

Reducerea a vizat motorina EFIX E4 şi Super Euro 5.

Astfel, motorina Efix, un brand propriu al Rompetrol, costă începând de luni 3,73 lei pe litru, iar un litru de Super Euro se comercializează cu 3,99 lei.

Rompetrol este controlat, din luna august a anului trecut, de compania de stat din Kazahstan KazMunaiGaz.

În România, Rompetrol operează peste 300 de staţii de distribuţie a carburanţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici