Rompetrol a redus preţurile carburanţilor, cu până la doi bani pe litru

Rompetrol a redus, vineri, preţurile carburanţilor comercializaţi în reţeaua proprie de benzinării, cu 1-2 bani pe litru, după scăderea de 5 bani pe litru operată miercuri.

11 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a redus preţurile carburanţilor, cu până la doi bani pe litru

Rompetrol a redus preţurile carburanţilor, cu până la doi bani pe litru (Imagine:Mediafax Foto)

Astfel, benzina Premium E 4 (Euro 4) s-a ieftinit cu 2 bani pe litru, de la 4,11 lei/litru la 4,09 lei/litru, în timp ce preţul sortimentului Efix 95 a scăzut de la 4,07 lei/litru la 4,05 lei/litru. În cazul benzinei Euro Super 98, compania petrolieră a operat o reducere de preţ de un ban pe litru, de la 4,69 lei/litru la 4,68 lei/litru.

În ceea ce priveşte motorinele, Rompetrol a redus preţul carburantului Efix Diesel 4, cu 2 bani pe litru, de la 4,46 lei/litru la 4,44 lei/litru, şi al sortimentului Super Euro 5, cu un ban pe litru, de la 4,74 lei/litru la 4,73 lei/litru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici