Rompetrol creşte numărul benzinăriilor din Republica Moldova şi Bulgaria

Grupul Rompetrol, controlat de KazMunayGas din Kazahstan, a deschis în acest an 12 benzinării în Republica Moldova şi Bulgaria, ajungând la 114 puncte de alimentare în cele două state, şi intenţionează ca până la sfârşitul anului să mai deschidă şase unităţi.

199 afișări
Imaginea articolului Rompetrol creşte numărul benzinăriilor din Republica Moldova şi Bulgaria

Rompetrol creşte numărul benzinăriilor din Republica Moldova şi Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto)

"Obiectivul nostru principal este să furnizăm consumatorilor produse de calitate, prin extinderea în următorii 3-5 ani a reţelei de distribuţie în zona Mării Negre", a declarat într-un comunicat vicepreşedintele senior pentru diviziile retail şi trading din grupul Rompetrol, Felix Lunev.

Ca urmare a extinderii reţelei de benzinării, în primele şase vânzările de combustibili în Republica Moldova au crescut cu 21,7%, până la 23.000 de tone.

În Bulgaria creşterea a fost de 5%, până la 37.500 de tone.

Grupul Rompetrol operează în prezent peste 1.100 de puncte de alimentare în România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franţa, Spania şi Ucraina, urmând să dezvolte operaţiuni şi în Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici