Rompetrol ieftineşte benzina şi motorina cu trei bani pe litru

Rompetrol va reduce, luni, 24 noiembrie, preţurile de referinţă la benzină şi motorină cu trei bani pe litru, după ce a ieftinit, joi, motorina cu cinci bani pe litru, păstrând nemodificate preţurile la benzină.

13 afișări
Imaginea articolului Rompetrol ieftineşte benzina şi motorina cu trei bani pe litru

Rompetrol ieftineşte benzina şi motorina cu trei bani pe litru (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor comercializaţi în benzinăriile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă, potrivit companiei.

Astfel, benzina Premium E 4 va costa de luni 3,21 lei/litru, iar sortimentele Efix 95 şi Euro Super 98 fără plumb vor putea fi achiziţionate la preţuri de 3,26 lei/litru, respectiv 3,89 lei/litru.

Totodată, preţul plătit pentru motorina Efix Diesel va fi redus la 3,76 lei/litru, în timp ce sortimentul Super Euro 5 va costa 4,05 lei/litru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici