Rompetrol ieftineşte joi motorina

Rompetrol va ieftini, joi, motorina cu cinci bani pe litru şi menţine nemodificate preţurile la benzină, după ce în urmă cu o săptămână a operat o reducere de 29 bani la benzină şi de şase bani la motorină, a anunţat compania.

27 afișări
Imaginea articolului Rompetrol ieftineşte joi motorina

Rompetrol ieftineşte joi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor comercializaţi în benzinăriile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă, potrivit companiei.

În urma operării reducerii, motorina Efix Diesel va avea un preţ de 3,79 lei, în timp ce preţul Super Euro 5 va coborî la 4,08 lei.

La benzină, Premium E4 se menţine la 3,24 lei pe litru, sortimentul Efix 95 la 3,29 lei, iar benzina Euro Super 98 fără plumb va fi comercializată la 3,92 lei pe litru, se arată într-un comunicat al Rompetrol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici