Rompetrol scumpeşte benzina şi motorina

Rompetrol Downstream va majora, miercuri, cu 15 bani pe litru preţul benzinei şi cu nouă bani pe litru preţul motorinei, a anunţat, marţi, divizia de distribuţie a carburanţilor din grupul Rompetrol.

23 afișări
Imaginea articolului Rompetrol scumpeşte benzina şi motorina

Rompetrol scumpeşte benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Benzinele Efix 95 şi Alto 101 vor costa 4,1 lei pe litru, respectiv 4,71 lei pe litru, se arată într-un comunicat al companiei.

Motorinele Efix şi Alto 55 vor fi comercializate la preţul de 3,85 lei litru şi 4,14 lei pe litru.

Grupul Rompetrol este controlat integral de KazMunaiGaz din Kazahstan.

Preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici