Salariile din domeniul economic în România. Topul judeţelor cu cele mai mari beneficii pentru angajaţi

Din cinci milioane de salariaţi aflaţi în evidenţele Inspecţiei Muncii, 33.000 au un salariu lunar de peste 10.000 de lei brut pe lună (7.000 de lei net lunar, adică 1.500 de euro). Peste două treimi dintre aceştia lucrează în Capitală.

1348 afișări

Ziarul Financiar notează că datele de la Inspecţia Muncii realizate pe baza statisticilor din aplicaţia Revisal, softul salariaţilor din România, cuprind doar informaţiile provenite din contractele de muncă pe perioadă determinată şi nedeterminată.

Citeşte topul salariilor pe judeţe în Ziarul Financiar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici