Samsung estimează în primul trimestru din 2017 cel mai bun profit din ultimii trei ani

Samsung Electronics estimează în perioada ianuarie-martie cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, întrecând aşteptările analiştilor, datorită afacerii cu chipuri de memorie, potrivit Reuters.

159 afișări
Imaginea articolului Samsung estimează în primul trimestru din 2017 cel mai bun profit din ultimii trei ani

Samsung estimează în primul trimestru din 2017 cel mai bun profit din ultimii trei ani

Liderul global în materie de chipuri de memorie estimează că profitul operaţional este de 8,8 miliarde de dolari. Profitul a crescut cu 0,4%, întrecând aşteptările analiştilor.

Analiştii şi investitorii se aşteaptă ca Samsung să ajungă la cel mai bun profit trimestrial în perioada aprilie-iunie, după ce modelul Galaxy S8 va intra pe piaţă pe 21 aprilie, prima lansarea a unui dispozitiv premium de la retragerea modelului Note 7, în octombrie.

Vicepreşedintele Samsung Group, Jay Y. Lee este acuzat de dare de mită şi deturnare de fonduri, în contextul scandalului în care e implicată preşedinta Coreei de Sud, Park Geun-hye.

Lee Jae-yong este, în prezent, vicepreşedintele Samsung Electronics, dar, de când tatăl lui, Lee Kun-hee, a suferit un atac de cord, în 2014, este considerat şeful, de facto, al întregului conglomerat Samsung Group.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici