Septimiu Stoica şi-a retras candidatura pentru un loc în Consiliul de Administraţie al BVB

Septimiu Stoica şi-a retras candidatura pentru un loc în Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), considerând că realegerea lui Stere Farmache în funcţia de preşedinte al CA menţine Bursa pe "drumul normal".

58 afișări
Imaginea articolului Septimiu Stoica şi-a retras candidatura pentru un loc în Consiliul de Administraţie al BVB

Septimiu Stoica şi-a retras candidatura pentru un loc în Consiliul de Administraţie al BVB (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Consider că realegerea lui Stere Farmache menţine bursa pe drumul normal. În urmă cu doi ani, când i-am predat ştafeta, el a continuat ceea ce se începuse înainte. Ceea ce m-a determinat să-mi depun candidatura pentru un loc în CA a fost mutitudinea de candidaturi depuse, şi am considerat că trebuie să revin la vechea mea dragoste, Bursa de Valori, pentru a mă asigura că Bursa se menţine pe acelaşi drum. După realegerea lui Farmache sunt convins că lucrurile vor continua la fel cum aş fi dorit şi eu", a declarat Stoica.

Stoica este preşedintele Bursei Române de Mărfuri şi a ocupat funcţia de preşedinte al CA la BVB, în perioada 2006 - 2007.

Acţionarii BVB l-au reales vineri pe Stere Farmache în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, cu 57 % din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici