Sevil Shhaideh: Primul ministru nu mi-a reproşat personal nimic / Banii din PNDL I nu au fost alocaţi preferenţial. Vorbim despre deconturi, nu despre alocări

Viceprim-ministrul, Sevil Shhaideh, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că primul ministru, Mihai Tudose, nu i-a reproşat nimic personal şi că nu crede că acesta şi-a exprimat public nemulţumirile. Acesta a răspuns astfel la o întrebare referitoare la posibila demitere a sa.

447 afișări
Imaginea articolului Sevil Shhaideh: Primul ministru nu mi-a reproşat personal nimic / Banii din PNDL I nu au fost alocaţi preferenţial. Vorbim despre deconturi, nu despre alocări

“Absolut toate discuţiile purtate s-au referit la perioade, criterii, regulamente. Nu cred că domul primul ministru şi-a exprimat public nemulţumirile. Dânsul nu mi-a reproşat personal nimic”, a declarat miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, răspunzând la o întrebare a ziariştilor privind informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la o posibilă demitere a acesteia din funcţia de ministru.

În ceea ce priveşte viitoarea rectificare bugetară, Sevil Shhaideh a preizat că: “Astăzi trebuie să particip la întâlnirea cu cei de la Ministerul Finanţelor. Rectifcarea ar putea să aibă loc în august. În funcţie de gradul de execuţie al lucrărilor de la fiecare minister, Finanţele va lua o decizie. La nivelul ministerului nu se impune o suplimentare. Suntem în grafic”.

Banii din PNDL etapa I nu au fost alocaţi preferenţial şi vorbim despre decontări, nu despre alocări, a declarat, miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa I avem 5862 de investiţii, cu o valoare de 19 miliarde de lei, în execuţie fiind peste 4000 de obiective. Timiş, Bihor şi Satu Mare au alocările cele mai mari. Ceea ce s-a vehiculat cu alocări preferenţiale pe anumite judeţe este o informaţie eronată. Vorbim de decontări, de plăţi şi nu de alocări", a declarat, miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, răspunzând astfel acuzaţiilor privind alocarea preferenţială a fondurilor de la buget.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici