Sky Express a inaugurat cursa directă Bucureşti-Alexandroupolis

Compania aeriană Sky Express a inaugurat vineri, 20 februarie, o cursă directă pe ruta Bucureşti-Alexandroupolis, sperând să atragă în oraşul grecesc câteva mii de turişti români până la sfârşitul anului.

123 afișări
Imaginea articolului Sky Express a inaugurat cursa directă Bucureşti-Alexandroupolis

Compania aeriană Sky Express a inaugurat cursa directă Bucureşti-Alexandroupolis

Compania a programat câte două curse pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri. Astfel, Alexandroupolis a devenit, începând de vineri, o conexiune pe ruta Bucureşti - Heraklion (Grecia).

Cursele vor fi asigurate cu aeronave Jetstream 41, a câte 30 de locuri, durata zborului între Bucureşti şi Alexandroupolis - oraş din cadrul Prefecturii elene Evrou - fiind de o oră şi 15 minute, aceeaşi dintre Heraklion şi Alexandroupolis. Preţul unui bilet, dus-întors, Bucureşti-Alexandroupolis ajunge la 200-300 de euro.

Pentru dezvoltarea liniei aeriene, autorităţile din Evrou au început extinderea aeroportului din Alexandroupolis, pentru care estimează că vor investi 30 milioane de euro, a declarat pentru MEDIAFAX prefectul din Evros, Nikolaos Zambounidis.

Totodată, intrarea Sky Express pe piaţa din România va fi continuată, în martie-aprilie, cu o campanie de promovare în media românească, cu un buget de circa 100.000 de euro, potrivit lui Nikolaos Zambounidis.

Alexandroupolis are în prezent o capacitate de cazare în hoteluri de 4.000 de camere.

În 2008, circa 3-4% din totalul turiştilor din Alexandroupolis au fost români.

Lansarea cursei aeriene Bucureşti-Alexandroupolis este un parteneriat între Prefectura elenă din Evrou, compania aeriană Sky Express şi Connective Communication Services.

Compania Sky Express a fost înfiinţată în anul 2005 de comandantul Miltiadis Tsagarakis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici