Snack Attack a intrat în insolvenţă

Snack Attack a intrat în insolvenţă, din cauza datoriilor către fostul furnizor de carne de pui Convenience Prod, al cărui avocat a acţionat abuziv, fără acordul clientului său şi fără să ţină cont de acordul de eşalonare a plăţilor încheiat între cele două părţi, susţine operatorul de fast-food-uri.

118 afișări
Imaginea articolului Snack Attack a intrat în insolvenţă

Snack Attack a intrat în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a admis, la 28 aprilie, cererea formulată de Convenience Prod pentru deschiderea procedurii de insolvenţă asupra Snack Attack, iar A&A Consultants IPURL a fost desemnat administrator judiciar al firmei.

Snack Attack a anunţat, marţi, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, că a renunţat, la sfârşitul anului trecut, la furnizorul de carne folosită la prepararea sandvişurilor, întrucât produsele aveau o "calitate îndoielnică" şi nu corepundeau standardelor de siguranţă a alimentelor.

"La 6 aprilie a fost agreat un acord de eşalonare a plăţilor pentru facturile emise de acest furnizor. Cu toate că acordul a fost agreat şi plăţile au început să fie efectuate, avocatul furnizorului a depus o plângere împotriva Snack Attack, iar la 28 aprilie a cerut chiar deschiderea procedurii de insolvenţă. Avocatul a acţionat fără aprobarea acţionarului, fapt confirmat şi de cererea de renunţare la judecată adresată Tribunalului Bucureşti", se arată în comunicat.

Snack Attack a iniţiat recurs împotriva hotărârii judecătoreşti.

Potrivit Marietei Anastasescu, practician la A&A Consultants, Snack Attack se află sub observaţie, iar firma a depus o declaraţie de reorganizare. Dacă planul de reorganizare judiciară va fi confirmat de creditori şi admis de către judecătorul sindic, firma îşi va desfăşura în continuare activitatea conform acestui plan până la stingerea datoriilor.

Reprezentanţii Snack Attack se declară surprinşi de acţiunea avocatului şi spun despre acesta că dă dovadă de neprofesionalism şi este "dornic de afirmare personală".

"Furnizorul nostru a fost la fel de surprins. Este un caz de abuz din partea avocatului şi nimeni nu va avea de câştigat. Această măsură nu are sens şi trebuie oprită imediat", a declarat, în comunicat, Florin Bălu, director general şi acţionar al Snack Attack.

Compania comercializează, printr-o reţea de 17 restaurante din Bucureşti, sandvişuri, supe, salate şi alte preparate. Produsele Snack Attack sunt vândute atât în reţeaua proprie, cât şi în benzinării, supermarketuri şi hipermarketuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici