Space X face istorie. „Inspiration 4″ va fi lansat joi cu un echipaj format din 4 oameni obişnuiţi

Space X este pe cale să facă istorie din nou: racheta va decola de la Centrul Spaţial Kennedy al NASA, Florida, scopul misiunii fiind de a strânge fonduri pentru un spital din Memphis. Echipajul este format dintr-un economist, o asistentă, un veteran al Forţelor Aeriene şi un artist spaţial.

3166 afișări
Imaginea articolului Space X face istorie. „Inspiration 4″ va fi lansat joi cu un echipaj format din 4 oameni obişnuiţi

Space X face istorie. „Inspiration 4″ va fi lansat joi cu un echipaj format din 4 oameni obişnuiţi

În cadrul misiunii „Inspiration 4” au fost antrenaţi patru oameni de rând care vor călători în Cosmos. Decolarea misiunii se va realiza joi, la ora 3.00 dimineaţa, scrie Aleph News.

Cei patru membri ai echipei vor pleca de la Complexul de lansare 39A de la Centrul Spaţial Kennedy al NASA din Florida şi vor utiliza o rachetă SpaceX Falcon 9. Ei îşi vor lua zborul la o înălţime mai mare decât cea a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Ei îşi vor încheia voiajul de trei zile în Oceanul Atlantic.

Aceasta este o misiune mai ambiţioasă şi mai plină de riscuri decât cea a lui Richard Branson şi Jeff Bezos, din iulie.

Comandantul zborului este Isaacman, un pilot experimentat şi fondatorul unei companii de procesare a plăţilor. De asemenea, compania Space X a precizat că Hayley Arceneaux, în vârstă de 29 de ani, asistentă medicală şi supravieţuitoare a cancerului osos, a fost desemnată pentru acest zbor pentru că reprezintă speranţa. O persoană nedezvăluită de la Universitatea Aeronautică Embry – Riddle a câştigat tombola, dar a decis, din motive personale, să-i acorde locul prietenului său, veteranul Forţelor Aeriene americane, Christopher Sembroski, care a participat şi la tombolă. El va urca în zbor reprezentând valoarea generozităţii. Al patrulea participant este Sian Proctor, un profesor şi artist spaţial.

Scopul acestei misiuni este de a strânge fonduri pentru Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude, Memphis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici