Sute de mii de prezervative nedeclarate au fost găsite în Portul Constanţa

Sute de mii de prezervative nedeclarate, în valoare de peste 1,5 milioane de lei, au fost confiscate de poliţiştii constănţeni dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea.

1530 afișări
Imaginea articolului Sute de mii de prezervative nedeclarate au fost găsite în Portul Constanţa

Sute de mii de prezervative nedeclarate au fost găsite în Portul Constanţa

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, poliţiştii şi vameşii din Portul Constanţa Sud-Agigea au verificat, luni, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

În urma verificării, poliţiştii au descoperit 167.040 de seturi de pachete cu prezervative, bunuri care nu se regăseau în declaraţia vamală de import.

Bunurile, în valoare de aproximativ 1.546.700 de lei, au fost ridicate pentru cercetări, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru folosire de documente nereale la autoritatea vamală.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici