Tăriceanu: Fondul de dezvoltare are 11 miliarde lei, bani sunt, dar ar trebui să ştie unde să caute

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că în Fondul naţional de dezvoltare se găsesc 11 miliarde lei, care ar permite actualului Guvern să-şi acoprere deficitul de finanţare, el susţinând că bani sunt, dar ar trebui să şie unde să-i caute şi cum să-i folosească.

22 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Fondul de dezvoltare are 11 miliarde lei, bani sunt, dar ar trebui să ştie unde să caute

Tăriceanu: Fondul de dezvoltare are 11 miliarde lei

"Vreau să atrag atenţia actualilor guvernanţi, care plutesc într-o necunoaştere crasă a realităţilor României, că există înfiinţat încă din 2007 Fondul naţional de dezvoltare, în care s-au acumulat bani de la privatizări. În acest moment, în Fondul naţional de dezvoltare se găsesc nu mai puţin de 11 miliarde de lei noi, care permit actualului Guvern să utilizeze aceşti bani şi să-şi acopere deficitul de finanţare, dar nu pe ceea ce au făcut promisiuni în campania electorală, salarii şi alte nebunii, ci numai pe proiecte de investiţii", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL a apreciat că Guvernul Boc are la îndemână bani, dar nu ştie unde să-i găsească şi cum să-i folosească.

"Ca atare, bani sunt, dar ar trebui să ştie unde să-i caute şi să-i folosească cu anumită rigoare, care nu e caracteristică actualului Guvern", a spus Tăriceanu.

Citeşte şi:

Pogea: Neimpozitarea profitului reinvestit va fi aplicată din 2010

Salariile în sectorul bugetar ar putea fi majorate în acest an cu 5%

Proiectul de buget pentru 2009 a fost aprobat de Guvern

Tăriceanu: Guvernul ar vrea să fie şi cu buzele unse şi cu slănina în pod

Pogea: Contribuţiile de asigurări sociale vor creşte cu 3,3 puncte procentuale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici