Tesla măreşte preţul maşinilor sale electrice. Preţul unor modele creşte şi cu 10.000 de dolari

Tesla Inc a crescut preţul modelului său Y Long Range şi Model S Plaid cu 10.000 de dolari, potrivit preţurilor afişate pe site-ul producătorului de maşini electrice, relatează Reuters.

1209 afișări
Imaginea articolului Tesla măreşte preţul maşinilor sale electrice. Preţul unor modele creşte şi cu 10.000 de dolari

Tesla măreşte preţul maşinilor sale electrice. Preţul unor modele a crescut şi cu 10.000 de dolari

Preţul Model 3 Standard Range Plus a fost mărit la 37.490 de dolari de la 36.990 de dolari , iar Modelul 3 Long Range AWD a fost ridicat la 46.490 de dolari de la 45.990 de dolari, potrivit site-ului web.

Cu toate acestea, Tesla a menţinut preţul modelului său de top din seria Y, a arătat site-ul web.

Modelul Tesla Y a fost a treia cea mai bine vândută maşină electrică din China în februarie, potrivit datelor publicate miercuri de Asociaţia Chinei pentru Autoturisme.

Acţiunile Tesla au suferit o scădere abruptă în ultima perioadă. Totuşi în ultimele zile acţiunile au dat semne de revenire înregistrând două zile de creştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici