TOP: Cei mai buni angajatori din România în 2013

Agricola Internaţional (producătorul şi procesatorul de carne de pasăre din Bacău), Egger România (producător din industria lemnului), Monsanto România (producţie de seminţe şi pesticide) şi Dell International Services (producător de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local în 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanţă în resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon.

1516 afișări
Imaginea articolului TOP: Cei mai buni angajatori din România în 2013

TOP: Cei mai buni angajatori din România în 2013

 Studiul, realizat într-o perioadă de nouă luni, analizează nivelul de „engagement“ (devotament profesional - n.red.) al angajaţilor, prin prisma analizei a trei dimensiuni: Say (angajaţii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucrează în discuţiile cu colegii, cu prietenii sau cu clienţii), Stay (angajaţii care vor să rămână în companie pentru mult timp şi care nu se gândesc să o părăsească) şi Strive (angajaţii care depun un efort suplimentar pentru a ajuta la obţinerea de rezultate pentru companie).

Rezultatele studiului Aon Hewitt din acest an arată că nivelul mediu de engagement în cadrul companiilor locale este de 57%, cu 2% mai mare decât cel al companiilor din regiunea Europei Centrale şi de Est participante la cercetare.

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici