Topul celor mai avantajoase dobânzi la cardurile de credit

Numărul de tranzacţii cu cardul a înregistrat anul trecut o creştere, de la trimestru la trimestru, ajungând la 4,26 milioane de tranzacţii în trimestrul al treilea, potrivit statisticilor BNR.

52 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai avantajoase dobânzi la cardurile de credit

Topul celor mai avantajoase dobânzi la cardurile de credit (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Topul celor mai avantajoase dobânzi la cardurile de credit are pe primul loc BRD-SocGen, urmată de CEC Bank, BCR, Carpatica şi Garanti Bank. Rata dobânzii variază între 15,92% şi 27,6%, iar nivelul corespunzător al dobânzii anuale efective (DAE) - care reflectă costul total al creditului - este cuprins între 18,5% pe an şi 34,7% pe an, potrivit Conso.ro.

Astfel, BRD are în ofertă Punct Card, care oferă acces la o linie de împrumut de până la 20.000 lei.
Citeşte mai multe despre cele mai avantajoase dobânzi la cardurile de credit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici