Topul ieftinirii apartamentelor vechi pe cartiere

Apartamentele vechi din cartierul Titan s-au devalorizat cel mai puţin, în vreme ce Berceniul şi Drumul Taberei au ajuns cele mai ieftine cartiere.

99 afișări
Imaginea articolului Topul ieftinirii apartamentelor vechi pe cartiere

Topul ieftinirii apartamentelor vechi pe cartiere

 Criza imobiliară a schimbat topul cartierelor pentru clasa de mijloc de pe piaţa imobiliară a apartamentelor vechi din Bucureşti. Un cartier care pentru mult timp a fost considerat cel mai scump din Bucureşti (fără a lua în calcul zonele foarte bine cotate, precum Primăverii, Băneasa, Dorobanţi, Unirii), Drumul Taberei a ajuns să se bată pentru ultimul loc cu Berceniul.

Află care este topul ieftinirii apartamentelor vechi pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici