Topul salariilor executivilor români care lucrează în afara ţării

Salariile executivilor care lucrează pe poziţii de top în Londra variază între 5.000 şi 10.000 de euro pe lună, potrivit Adrianei Paun, managing director al companiei Paun HR Consult din Bruxelles şi fondator al Top Executive Agency, o agenţie care oferă servicii de consultanţă pentru managerii de top care vor să-şi schimbe jobul sau să-şi găsească un loc de muncă.

23 afișări
Imaginea articolului Topul salariilor executivilor români care lucrează în afara ţării

Topul salariilor executivilor români care lucrează în afara ţării (Imagine: Mediafax Foto)

Un CEO din Londra câştigă în fiecare lună doar din salariul fix câte 8.000 - 10.000 de euro net, în timp ce un CFO va primi un salariu lunar net cuprins între 5.800 şi 7.500 de euro.

"Londra este mai scumpă decât toate celelalte oraşe în termeni de preţ al locuinţei sau al chiriei", explică Paun. Cererile pentru executivii de top au crescut în ultima perioadă, pe fondul nevoii de manageri care să crească productivitatea.

Citeşte mai multe despre salariile executivilor români carelucrează în afara ţării pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici