Tot ce trebuie să ştii despre returnarea unui produs!

De câte ori nu ai cumpărat ceva care s-a stricat la scurt timp după şi a ajuns în coşul de gunoi, din cauza că nu ştiai că poţi să-l returnezi? Ni s-a întâmplat tuturor, însă iată câteva sfaturi practice pe care le poţi urma când vrei să dai înapoi un produs şi nu ştii în ce condiţii se face, informează www.incont.ro.

5770 afișări
Imaginea articolului Tot ce trebuie să ştii despre returnarea unui produs!

Tot ce trebuie să ştii despre returnarea unui produs! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Primul şi cel mai important lucru de care trebuie să ai mare grijă este ca reprezentantul de la care cumperi produsul să te lămurească cu privire la condiţiile de returnare.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să ştii despre returnarea unui produs pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici