Toyota va acorda credite fără dobândă clienţilor americani ai companiei

Producătorul auto japonez Toyota va acorda credite fără dobândă cumpărătorilor din SUA la achiziţia unor modele ale grupului, ca urmare a scăderii vânzărilor pe piaţa americană cu 32% în luna septembrie, transmite Reuters.

29 afișări
Imaginea articolului Toyota va acorda credite fără dobândă clienţilor americani ai companiei

Toyota va acorda credite fără dobândă clienţilor americani ai companiei

Creditele fără dobândă sunt valabile pentru 11 modele ale Toyota, respectiv Corolla, Camry, Tundra, Matrix, RAV4, Highlander, FJ Cruiser, 4Runner, SUV-urile Sequoia, vehiculele comerciale uşoare Sienna şi camionetele Tacoma.

Toyota a anunţat că împrumuturile cu dobândă zero au o perioadă de returnare cuprinsă între trei şi cinci ani. Oferta are termen limită 3 noiembrie şi a fost lansată în contextul crizei creditelor.

Vânzările pe piaţa auto din SUA au coborât cu 26% în septembrie, comparativ cu luna anterioară, în timp ce faţă de septembrie 2007 s-a situat la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici