Traficul greu pe tronsoane din DN 1, interzis în zilele lucrătoare şi în 2008

Restricţia de circulaţie pentru autovehiculele de marfă cu masa de peste 7,5 tone, pe anumite două tronsoane ale DN 1, Bucureşti-Braşov, în zilele lucrătoare, vor fi menţinute şi în 2008, a informat, vineri, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

1 afișare
Imaginea articolului Traficul greu pe tronsoane din DN 1, interzis în zilele lucrătoare şi în 2008

Traficul greu pe tronsoane din DN 1, interzis în zilele lucrătoare şi în 2008

Potrivit unui Ordin al ministrului Trasporturilor, din 19 decembrie, restricţia se aplică în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2008, de luni până vineri, între orele 6,00 – 22,00, pentru vehiculele rutiere, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe sectoarele: Bucureşti (DN 1, km 7+418 aflat la intersecţia str. Ion Ionescu de la Brad cu Bd. Aerogării) -Bărcăneşti (intersecţia DN 1, km 53+650 cu DN 1A km 70+550) şi Ploieşti (intersecţia DN 1, km 67+248 cu DN 1B) - Braşov (DN 1 km 159+600, intrare municipiu).

Condiţiile de autorizare a circulaţiei vehiculelor pe sectoarele de drum restricţionate sunt aceleaşi cu cele prevăzute în Ordinul Ministrului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici