Transgaz vrea să achiziţioneze 180 de staţii de reglare şi măsurare gaze

Operatorul naţional de transport al gazelor naturale, Transgaz Mediaş, vrea să achiziţioneze, prin licitaţie deschisă, 180 de staţii de reglare şi măsurare gaze, contract în valoare de 41,65 milioane de euro, inclusiv TVA.

1 afișare
Imaginea articolului Transgaz vrea să achiziţioneze 180 de staţii de reglare şi măsurare gaze

Transgaz vrea să achiziţioneze 180 de staţii de reglare şi măsurare gaze

Firmele interesate pot depune oferte până la 26 septembrie, iar durata de desfăşurare a contractului este de 48 de luni de la data atribuirii.

Investiţia va fi acoperită din fondurile proprii ale companiei, instalaţiile urmând să fie livrate în sistemul naţional de transport al gazelor naturale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici