Uber şi Bolt au primit undă verde să funcţioneze în România. Anunţul ministrului demis al Comunicaţiilor

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a eliberat avizul tehnic pentru doi dintre operatorii platformelor digitale de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto, anunţă ministrul demis de resort, Alexandru Petrescu, pe pagina se de Facebook, fără a numi cele două firme.

1418 afișări
Imaginea articolului Uber şi Bolt au primit undă verde să funcţioneze în România. Anunţul ministrului demis al Comunicaţiilor

Uber şi Bolt au primit undă verde să funcţioneze în România. Anunţul ministrului demis al Comunicaţiilor

Cele două companii sunt Uber şi Bolt, au declarat pentru MEDIAFAX surse din industrie.

Alexandru Petrescu spune că avizele au fost eliberate într-un termen mult mai rapid decât termenul limita prevăzut de lege, astfel încât administraţia publică să contribuie în mod eficient la creşterea nivelului de mobilitate conectată şi competitivă!

Activitatea companiilor de ridesharing a fost reglementată în vara acestui an, prin Ordonanţă de Urgenţă.

Taguri:
mcsi,
avize,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici