Udrea recomandă hotelierilor să scadă tarifele

Hotelurile din România asigură unele servicii prea scumpe în raport cu calitatea acestora, motiv pentru care hotelierii ar trebui să scadă tarifele, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Elena Udrea, la târgul de turism de la Stuttgart, Germania.

15 afișări
Imaginea articolului Udrea recomandă hotelierilor să scadă tarifele

Udrea recomandă hotelierilor să scadă tarifele (Imagine: Mediafax Foto)

"Le recomand hotelierilor să aducă preţurile la nivelul standardelor. România nu este o destinaţie ieftină şi nici nu se vrea a fi o destinaţie ieftină. În acest moment unele servicii sunt mult mai scumpe în raport cu calitatea lor", a spus Udrea.

Ea a arătat că ministerul pe care îl conduce va efectua controale pentru verificarea calităţii serviciilor din hoteluri.

"Aşteptăm să începem controalele, însă noua organizare a ministerului a făcut să nu avem încă formalităţile legale pentru controale", a mai spus Udrea.

Târgul de la Stuttgart, organizat în perioada 16-20 ianuarie şi specializat în turismul de caravane, este considerat cea mai mare manifestare europeană de profil pentru public. Anul trecut, târgul a fost vizitat de 220.000 de persoane. La aceste eveniment România este ţară parteneră.

Citeşte şi:

Udrea: Efectele crizei în turism ar putea fi compensate prin dezvoltarea eco şi agroturismului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici