Video Ultra Pro intră în faliment şi lasă datorii de 28 mil. euro

K Tech Ultra Pro, în urmă cu doi ani cel mai mare retailer IT&C din România, nu mai are nicio şansă de a reveni pe piaţă şi va fi declarată în faliment în decembrie, spun reprezentanţii BDO Business Restructuring - administratorul judiciar al firmei, informează Ziarul Financiar.

44 afișări

Compania fondată de soţii Alina şi Cristian Fughina, care avea la un moment dat afaceri de peste 70 mil. euro şi aproape 700 de angajaţi, ar putea deveni astfel primul faliment de amploare al unei companii locale, pe fondul crizei economice.

Citeşte mai multe despre falimentul K Tech Ultra Pro pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici