Un inventator român vrea să vândă brevetul unui motor cu apă

O persoană fizică a apelat la Bursa Română de Mărfuri (BRM) pentru a vinde, în urma unei licitaţii internaţionale, drepturile asupra unui brevet de invenţie pentru un motor care funcţionează cu apă, preţul de pornire solicitat fiind de 100 milioane de euro.

35 afișări
Imaginea articolului Un inventator român vrea să vândă brevetul unui motor cu apă

Un inventator român vrea să vândă brevetul unui motor cu apă

Garanţia pentru participarea la licitaţie, programată pentru data de 30 octombrie, se ridică la un milion de euro, potrivit buletinului informativ al BRM.

Brevetul pentru acest motor a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) încă din anul 2000 de către o persoană fizică, Mihai Ruşeţel.

În aceeaşi zi, BRM mai organizează o licitaţie pentru CFR SA, care doreşte să cumpere echipamente IT, respectiv 138 de calculatoare, 7 notebook-uri şi o imprimantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici