Un loc de parcare în Bucureşti costă mai mult decât în Berlin, Lisabona sau Varşovia

Preţul lunar plătit pentru un loc de parcare în Bucureşti a crescut în acest an, faţă de 2008, cu 33%, la 205 dolari, depăşind astfel nivelurile din Berlin, Lisabona sau Varşovia, dar menţinându-se sub cele din Sofia şi Budapesta, potrivit companiei de servicii imobiliare Colliers International.

64 afișări
Imaginea articolului Un loc de parcare în Bucureşti costă mai mult decât în Berlin, Lisabona sau Varşovia

Un loc de parcare în Bucureşti costă mai mult decât în Berlin, Lisabona sau Varşovia

Bucureştiul se află în acest an pe locul 16 din 48 de oraşe în EMEA, în funcţie de tariful lunar pentru un loc de parcare, în condiţiile în care anul trecut datele companiei de servicii imobiliare Colliers plasau Capitala pe poziţia 11.

Studiul analizează locurile de parcare din centrul Capitalei şi care nu sunt ocupate în baza unui abonament.

Potrivit unui studiu, realizat la nivel global de Colliers, în acest an, un loc de parcare din Bucureşti costă 205,23 dolari, în condiţiile în care anul trecut tariful era de 153,86 dolari.

Parcările din Capitala României sunt, potrivit Colliers, mai scumpe decât în Berlin, unde costul pentru o lună ajunge la 176,93 dolari, Varşovia - 184 dolari, Lisabona - 169,85 dolari şi Abu Dhabi - 105 dolari.

Sofia înregistrează însă tarife lunare superioare celor din Bucureşti, cu un nivel de 283 dolari, la fel şi Budapesta, cu 295 dolari.

Cele mai mari tarife lunare din EMEA se înregistrează în Londra - zona City, unde un loc de parcare costă 1.020 dolari, în London - West End - 955,51 dolari, Amsterdam- 805,36 dolari,, Zurich - 515,74 dolari, Milan - 495,39 dolari.

La polul opus, cele mai reduse costuri lunare la parcare se regăsesc în Johannesburg, Durban şi Pretoria, toate din Africa de Sud, unde se înregistrează 71,45 dolari, 80,96 dolari, respectiv 90,66 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici