Una dintre cele mai cunoscute firme româneşti a fost scoasă la vânzare

Familia Rusu scoate la vânzare grupul de firme din industria mobilei Rus Savitar - Casa Rusu cu afaceri de 50 milioane euro, scrie Ziarul Financiar.

887 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai cunoscute firme româneşti a fost scoasă la vânzare

Una dintre cele mai cunoscute firme româneşti a fost scoasă la vânzare

Construit în circa două decenii, businessul este unul integrat, cu activităţi atât în producţia, cât şi în retailul de mobilă.

Familia Rusu din Timişoara, proprietara grupului de firme Rus Savitar - Casa Rusu cu activităţi în pro­ducţia şi retailul de mobilă, vrea să vândă un pachet minoritar din busi­ness, o afacere antreprenorială cu vânzări totale de aproape 50 mil. euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici