Unul din 100 de români a cumpărat un televizor 3D anul acesta. Noua modă: 3D fără ochelari

Televizorul, aşa cum îl ştim, este deja istorie. Tehnologia 3D face progres după progres. Şi, în pofida crizei, mulţi români plătesc preţul pentru a ţine pasul cu cele mai noi evoluţii.

14 afișări
Imaginea articolului Unul din 100 de români a cumpărat un televizor 3D anul acesta. Noua modă: 3D fără ochelari

Unul din 100 de români a cumpărat un televizor 3D anul acesta. Noua modă: 3D fără ochelari (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Producătorul japonez Toshiba a lansat, deocamdată doar pe piaţa niponă, televizorul 3D al viitorului. Incomozii ochelari speciali concepuţi pentru a vizualiza cea de-a treia dimensiune a imaginii nu mai sunt necesari, potrivit AFP. Preţul aparatului, al cărui ecran are doar 12 inci, este de aproximativ 1.400 de dolari (circa 4.600 de lei).

Şi în România unu din o sută dintre cei care au cumpărat un televizor anul acesta a optat pentru un model 3D. "Cota de piaţă a televizoarelor 3D din totalul televizoarelor vândute anul acesta este de sub 1%. Este de aşteptat ca în 2011 nivelul acestora să ajungă la aproximativ 2%", a declarat pentru gândul Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Citeşte mai multe despre românii care au cumpărat televizoare 3D pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici