Unul din cinci patroni face angajări. În ce domenii îţi găseşti de lucru

Angajatorii din România încep sa fie încrezatori în revenirea economiei şi se gândesc serios să facă recrutari de personal. Astfel, potrivit celui mai recent studiu privind angajările, realizat de compania de resurse umane Manpower, peste 19% dintre patronii români se aşteaptă la o creştere a numărului de angajaţi, potrivit www.incont.ro

60 afișări
Imaginea articolului Unul din cinci patroni face angajări. În ce domenii îţi găseşti de lucru

Unul din cinci patroni face angajări. În ce domenii îţi găseşti de lucru (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Potrivit angajatorilor, cele mai multe recrutări se vor face în sud-estul ţării şi în centru, iar domeniile cele mai ofertante în locuri de muncă vacante sunt industria prelucrătoare şi cea extractivă.

Studiul, realizat pe un eşantion de 751 de angajatori, relevă faptul că previziunile de angajare s-au îmbunătăţit atât faţă de trimestrul anterior, cât şi faţă de anul trecut.

Cu toate acestea, există şi patroni pesimişti, 14% din total aşteptându-se la scăderi ale numărului de angajări, în trimp ce două treimi nu prevăd nicio schimbare în schema de pesonal în urmatoarele trei luni.

Află în ce domeniu se fac angajări pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici