Video Vezi aici cum arată primul magazin H&M din România

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M (Hennes&Mauritz) va deschide mâine primul magazin din România, în centrul comercial Afi Palace Cotroceni Mega Fun.

1432 afișări

Cel de-al doilea magazin deschis va fi cel din Unirea Shopping Center Bucureşti pe 26 martie. H&M va deschide şase magazine în România până la finalul lunii aprilie, cinci în Bucureşti şi unul în Braşov.

Al treilea magazin inaugurat de suedezi va fi cel din Băneasa Shopping City ce îşi va deschide porţile pe 31 martie. Următoarele vor fi magazinele din Plaza Romania şi Bucureşti Mall care se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie.

Primul magazin H&M din afara Bucureştiului se va deschide la Braşov, în Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

În ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Reţeaua H&M cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări. Grupul are în jur de 87.000 angajaţi şi vinde haine pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Citeşte mai multe despre magazinele H&M România pe www.intrefete.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici