Vicepreşedinte Rompetrol: Criza este o oportunitate uriaşă

Criza economică este o oportunitate uriaşă pentru că ies la suprafaţă toate disfuncţionalităţile care nu mai pot fi ascunse, a declarat, joi, vicepreşedintele Rompetrol Eric Kish, la a treia ediţie a seminarului PR Forum.

52 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte Rompetrol: Criza este o oportunitate uriaşă

Vicepreşedintele Rompetrol Eric Kish (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"La Rompetrol, de zece ani suntem într-o criză continuă. Dacă nu este criză, ţi-o faci singur pentru că trebuie să scazi nivelul apei ca să iasă pietrele la suprafaţă. Altfel, nu le vezi", a spus Kish.

El a adăugat că, în cazul Rompetrol, Dinu Patriciu scade permanent nivelul apei.

Întrebat dacă a disponibilizat anul trecut oameni, vicepreşedintele Rompetrol a afirmat că pierderea locului de muncă poate însemna o oportunitate uriaşă pentru angajat.

"Cel puţin 20 de oameni au venit şi mi-au mulţumit că i-am dat afară. Când cineva te dă afara, îţi creează oportunităţi pe care nu le vezi. Oamenii văd în datul afară un dezastru. Este o oportunitate. Eu îmi doresc câteodată să mă dea cineva afară", a mai afirmat Kish.

El a condus până în prezent activităţile de retail ale grupului, iar de la 1 aprilie va coordona operaţiunile de servicii industriale ale Rompetrol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici