Vineri, 3 decembrie, începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

Începând de vineri, 03 decembrie, ora 10.00 va începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

1835 afișări
Imaginea articolului Vineri, 3 decembrie, începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

Vineri, 3 decembrie, începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite: 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G; 500 de lei pentru laptopuri; 300 de lei tablete.

Voucherele se pot genera până pe 09 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rabla,
electrocasnice,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici