Viorel Cataramă: Oamenii de afaceri români nu se pot uni

Omul de afaceri Viorel Catara­mă, care controlează com­pa­nia Elvila, un business de 100 mil. euro anual, a acuzat lipsa de uni­tate a oamenilor de afaceri din România, care nu pot face front comun pentru proiecte de importanţă naţională, potrivit Ziarului Financiar.

93 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă: Oamenii de afaceri români nu se pot uni

Viorel Cataramă: Oamenii de afaceri români nu se pot uni (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"În ultimii 20 de ani nicio acţiune a oame­ni­lor de afaceri români nu a fost dusă la bun sfâr­şit cu rezultate pozitive. Oamenii de afa­ceri din România nu au reuşit până acum să creeze un patronat puternic, cum vă imaginaţi că pot crea o bancă puternică? Capacitatea oamenilor de afaceri din România de a se alătura la proiecte de importanţă naţională nu este realizabilă. Nu e loc de atâţia şefi pe câte solicitări sunt", a spus Cataramă.

Află ce spune Cataramă despre oamenii de afaceri din România pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici