Volksbank Ploieşti ar putea fi prima bancă suspendată din cauza nerespectării OUG 50

Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Prahova a cerut Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) suspendarea activitatii de creditare a sucursalei Volksbank Ploiesti, informează www.incont.ro.

148 afișări
Imaginea articolului Volksbank Ploieşti ar putea fi prima bancă suspendată din cauza nerespectării OUG 50

Volksbank Ploieşti ar putea fi prima bancă suspendată din cauza nerespectării OUG 50 (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

De la intrarea în vigoare a ordonanţei de urgenţă 50/2010, comisarii prahoveni au primit peste 100 de reclamaţii de la clienţii aceste bănci. Drept urmare, comisariatul a sancţionat banca de trei ori, până acum, cu amenzi în valoare totală de 200.000 de lei, dar cum Volksbank a continuat să perceapa ilegal comisionul de risc, Cristian Toader, directorul Comisariatului judeţean Prahova, a cerut ANPC suspendarea activităţii sucursalei bancare.

Citeşte mai multe despre comisionul ilegal de la Volksbank Ploieşti pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici