Volkswagen a rechemat pentru verificări 300.000 de automobile

Volkswagen a rechemat pentru verificări 300.000 de automobile, echipate cu un anumit tip de motor diesel de doi litri, pentru posibile defecţiuni la liniile de carburant care alimentează sistemul de injecţie.

271 afișări
Imaginea articolului Volkswagen a rechemat pentru verificări 300.000 de automobile

Volkswagen a rechemat pentru verificări 300.000 de automobile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Divizia americană a companiei a rechemat în octombrie 168.275 de modele Golf, Jetta şi Audo A3 comercializate în SUA pentru probleme similare.

BMW a anunţat de asemenea că recheamă 235.000 de automobile Mini comercializate la nivel mondial, din cauza unor probleme care pot cauza supraîncălzirea circuitelor electronice.

Rechemarea BMW afectează 89.000 de autoturisme vândute în SUA şi 22.000 aflate în circulaţie în Germania.

Potrivit autorităţilor americane, modelele vizate sunt Mini Cooper, Cooper S, Clubman, Cooper JCW şi Countryman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici