Zbor introdus între Bucureşti şi insula Mykonos, din Grecia, din vară

1835 afișări
Imaginea articolului Zbor introdus între Bucureşti şi insula Mykonos, din Grecia, din vară

Românii au la dispoziţie, din vară, zboruri directe din Aeroportul Otopeni spre insula Mykonos, Grecia, operat de Blue Air. Preţul unui bilet porneşte de la 49,99 euro, cu taxe incluse.

Zboruri directe din Bucureşti către Mykonos, Grecia, au fost introduse de Blue Air în programul de vară 2021.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul operatorului, iar preţurile încep de la 49,99 euro / segment, cu taxe incluse.

Astfel, în perioada 28 aprilie - 22 septembrie 2021, Blue Air va opera zboruri săptămânale între Bucureşti Otopeni şi Mykonos, miercurea. Plecarea este programată din Otopeni pentru ora 05.05 şi ajunge în Mykonos la ora 06.35. Returul este programat pentru ora 07.25 din Mykonos, cu sosire în Bucureşti la ora 08.55.

Toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie, anunţă Blue Air.

Blue Air are curse directe şi spre Creta, Zakynthos, Rodos şi Sardinia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici