COMENTARIU Lelia Munteanu: Congresul ultimei şanse a PNL

3230 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Congresul ultimei şanse a PNL

Astăzi, la Congresul PSD, PNL a pierdut ultima şansă de a avea o opoziţie.

90 la sută online şi 10 la sută off, Congresul PSD a fost cu adevărat extraordinar. Cu o echipă de conducere gata desemnată, votanţii au fost scutiţi de efortul de a alege.

Am identificat între congresişti, după căutătură, câţiva viitori urmaşi ai  Brătienilor, dar am remarcat şi câţiva mari absenţi: Anisie, Grindă, Oros. (De ce şi Oros? Daea. E cel care a debitat în şedinţa de Guvern din 19 august această frază memorabilă: „Da, domnule prim ministru, vă mulţumesc în numele fermierilor pentru sprijinul acordat şi mulţumesc întregului Guvern pentru sumele alocate, chiar dacă mulţi dintre fermieri spun că nu sunt suficiente").

Marele prezent la Congres - Sorin Grindeanu, preşedintele în funcţie al Autorităţii Nationale pentru Administrare si Reglementare în Comunicaţi. Personajul va rămâne în Istoria Prostiei Politice, ca prim ministru al unui guvern doborât prin moţiune de cenzură de propriul partid. Acest Grindeanu s-a baricadat o vreme în Palatul Victoria, l-a înjurat pe Dragnea o vreme, până când i-a pupat mâna, după ce a obţinut bănoasa funcţie de la ANCOM. Nici pe asta n-o părăseşte, până când, reînscris în PSD,  va fi sigur că prinde promisa funcţie de vicepreşedinte.

... Care moţiune de cenzură?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici