COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum talentezi un şobolan

1069 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum talentezi un şobolan
Pentru cei care vor să se ascundă, o veste şi mai proastă: nu există gaură de şarpe. Şerpii se ascund mereu în vizuinile săpate de alţii. Găuri fac orbeţii, cârtiţele, şoarecii de câmp… Acolo unde a fost prins în cursă un şobolan, un altul nu va mai călca niciodată.
 
V-aş face un compliment, dacă v-aş spune că gândiţi ca nişte şobolani. Fiindcă şobolanii sunt foarte deştepţi şi disciplinaţi până la uitarea de sine. Nu le lipseşte decât talentul. Aici intervine măiestria celor care îi talentează. 
 
Aţi fi în stare să întrebaţi cum se talentează un şobolan. Prin hipnoză. Numai prin hipnoză scoţi tot ce-i artistic în ei, cum scoţi apa dintr-o fântână adâncă. Instantaneu îi vezi transfiguraţi.
 
Acum, în timp ce îmi pierd vremea vorbind cu voi, planeta asta păcătoasă are 7.971.687.255 locuitori, iar pe cap de locuitor - câte doi şobolani. Un calcul simplu arată că oastea şobolanilor numără în acest moment 15.943.374.510 de apt-combatanţi. De ce nu preiau puterea? Dar dacă, nu cumva, după ce i-am talentat, au preluat-o? Şi acum ne hipnotizează ei pe noi. 
 
Unde ne-am putea ascunde? N-o iau de la capăt; v-am spus că nu există gaură de şarpe. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici