COMENTARIU Lelia Munteanu: Cupletistul Klaus

Nu-mi revin din reverie.

2760 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cupletistul Klaus

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cupletistul Klaus

I-a luat numai o oră zisa „şedinţă de lucru pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă" cu Ludovicul Camerei, premierul, vicepremierii şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene", după care Preşedintele a prompterit un soi de cuplet à la Tănase („Ce-o să fie, ce-o să fie/ O să fie-o bogăţie"...).

Pe cei care vor ieşi din valul trei îi aşteaptă, după cum urmează: „dezvoltarea reţelei de spitale, crearea de centre medicale integrate în zonele rurale şi urbane vulnerabile şi dotarea acestora cu aparatură, cabinete cu facilităţi de screening, diagnostic precoce şi monitorizare a pacienţilor cronici (...); autostrăzi în paralel cu promovarea unui transport cât mai puţin poluant (...); şcoli sigure, curate, cu dotări moderne şi laboratoare (...) o reţea de şcoli verzi, eficiente energetic şi adaptate provocărilor climatice (...); mult mai puţină birocraţie pentru cetăţeni şi un acces mult mai facil la serviciile publice (...); mult mai puţină birocraţie pentru cetăţeni şi un acces mult mai facil la serviciile publice (...); aer mai curat, spaţii verzi şi spaţii regenerate (...); reablitarea termică a blocurilor şi consolidarea clădirilor la cutremur, ceea ce va însemna o îmbunătăţire a condiţiilor de trai (...); accesul la apă potabilă şi canalizare (...); noi locuri de muncă, în special pentru cei afectaţi de pandemie (...); noi oportunităţi de afaceri, consolidarea antreprenoriatului şi creşterea competitivităţii în economia noastră". Păcat că nu s-a găsit un consilier care să le tocmească pre versuri.

Ce altceva să mai zici decât „Dă, Doamne!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici