COMENTARIU Lelia Munteanu. Erzaţ!

6996 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Erzaţ!

Şedinţă de lucru privind gestionarea pandemiei

Aseară, la ora 18, 22 de minute şi 9 secunde, preşedintele Românei ghinioniste a declarat ferm: „Nu trebuie să mai pierdem nicio clipă".

Au trecut doar 83.271 de clipe până atăzi, la ora 17.30, când a început la Cotroceni „şedinţa de lucru privind privind gestionarea epidemiei de COVID-19".

Vestea bună e că, în sfârşit, s-a înţeles până-n deal diferenţa dintre epidemie şi pandemie.

Şedinţa de lucru n-a durat mai mult de o oră şi jumătate, timp destul ca fiecare dintre cei opt participanţi (incluzându-l şi pe Preşedinte), să se poată exprima în voie, fiecare 11 minute şi 25 de secunde.

În prostia mea fără leac, mă aşteptam la acţiuni concrete. „Este alarmantă lipsa de acţiuni concrete din partea autorităţilor", declarase ieri Preşedintele. Mă aşteptam, recunosc şi regret, la o frenezie a deciziilor. Speram ca, marţial cum îi e felul, Klaus Magnus să declare starea de urgenţă.

La 19.05, a venit cu soluţia pe care o ştim de când a ieşit pe poarta fabricii prima doză de „Comirnaty, concentrat pentru dispersie injectabilă" - vaccinarea.

Ne-a mai informat că vor exista, de îndată, adică de luni, nişte restricţii „regretabile" (credeam că sunt strict necesare în catastrofa umanitară care ne paşte).

Erzaţ!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici