COMENTARIU Lelia Munteanu. Omega scandal la Ierusalim: profanii din Echipa de Control al Epidemiilor stârnesc revolta opiniei publice

Canalul 12 israelian a transmis aseară o anchetă care a revoltat opinia publică. Subiectul: componenţa Echipei de Control al Epidemiilor, cea care, pe 21 decembrie, a recomandat a patra doză de vaccin anticovid.

76499 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Omega scandal la Ierusalim: profanii din Echipa de Control al Epidemiilor stârnesc revolta opiniei publice

COMENTARIU Lelia Munteanu. Omega scandal la Ierusalim: profanii din Echipa de Control al Epidemiilor stârnesc revolta opiniei publice

Ancheta TV a dezvăluit că dintre cei 90 de membri ai Echipei de Control al Epidemiilor doar 42 sunt medici, iar 16 nu au chiar nici o legătură cu domeniul, ocupând funcţii gen director administrativ, ofiţer de securitate, consilier juridic, purtător de cuvânt sau veterinar.

De neacceptat e că votul veterinarului, al ofiţerului de securitate, al  purtătorului de cuvânt sau al consilierul juridic are aceeaşi greutate cu al medicului. Prin urmare, majoritata înregistrată la recomandarea în legătură administrarea celei de-a patra doze de vaccin nu are nici o autoritate.

Medici care garantaseră cu prestigiul lor administrarea celor trei doze, au îndoieli serioase în legătură cu cea de-a patra.
Doar trei exemple. Prof. Gilly Regev, care coordonează monitorizarea anticorpilor de la începutul epidemiei, a început acum două zile, la Spitalul Hel Hashomer, un studiu clinic, pe 150 de voluntari, având ca subiect tocmai doza a patra, va formula o concluzie solidă la finalul cercetării, peste şase luni. Prof. Dror Mevorah, şeful secţiei Corona de la Centrul Medical Hadassah, consideră că a patra doză trebuie administrată în martie, când Pfizer va scoate pe piaţă  vaccinul actualizat. O a treia somitate care se opune recomandării dubioasei Echipe de Control al Epidemiilor e prof. Hagai Levine, preşedintele Asociaţiei Medicilor Specialişti în Sănătate Publică.

Nouă, celor din România, care ne-am obişnuit cu ageamiii, o astfel de informaţie precum aceasta furnizată israelienilor de Canal 12 nu ne-ar ridica pulsul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici