COMENTARIU Lelia Munteanu: Paţachine politice

407 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Paţachine politice

COMENTARIU Lelia Munteanu: Paţachine politice

Mi-a ajuns să scriu despre borduriştii de partid, membri cu condicuţă, personaje de consum scoase la produs pe televiziuni. Prea ne iau pe toţi de botanişti, de fraieri cu girofar.

Şi na că iar mi-am amintit de simposionul ăla cu poliţişti şi păsări de noapte (augmentat cu făcea-ţi-aş şi ţi-aş drege, la o circă din Ilfov), având ca temă ”Este sau nu este cabina tir-ului spaţiu pubic”. Scăpau fetele de bulău, dacă recunoaşteau gaborii că nu e.

Dar “arena politică”? Este sau nu spaţiu public? Întreb a mia oară, în prostia mea veche, din cretinaceu. Şi, dacă este, atunci profesioniştii cu ciocu mare - care stau într-un partid cât pentru una mică, la scurt – ei de ce nu se aleg barem cu o amărâtă de amendă pentru tulburarea liniştii publice?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici