COMENTARIU Lelia Munteanu: Un balon umplut cu propagandă

2787 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Un balon umplut cu propagandă

COMENTARIU Lelia Munteanu: Un balon umplut cu propagandă

Klaus Magnus pluteşte deasupra realităţii crâncene ca un balon umplut cu propagandă ieftină.
Dimineaţă s-a întâlnit cu Primarul General al Capitalei, doar că să ne mâne la vot. (Cu cine trebuie să votăm ne-a tot spus, am reţinut). 
 
În Bucureşti sunt cartiere fără apă caldă şi căldură, bolnavii internaţi la „Matei Balş” şi la Spitalul Colentina au zăcut ieri în frig.
 
Klaus Magnus a alocuţionat, la finalul întâlnirii cu Nicuşor Dan, despre „soluţii” pentru Bucureşti (fără să le numească), despre „bani europeni” (fără să dezvăluie câţi, când vor veni şi în ce vor fi pompaţi). Din păcate, oamenii nu se pot încălzi la soluţii, nici dacă le-ar pune pe foc, iar deocamdată banii eurpeni nu curg pe ţeava de apă caldă. 
 
Pe seară s-a întâlnit, la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă”, cu voluntarii SMURD şi studenţi medicinişti voluntari, cât să-i ţină din treabă şi să ne reamintească ce ne spusese cu cinci ore înainte. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici