COMENTARIU Lelia Munteanu: Un colind de protest

915 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Un colind de protest

COMENTARIU Lelia Munteanu: Un colind de protest

Cântecul acesta curge ca Târnava („Râul cu spini", în slavonă): s-ar duce şi s-ar întoarce din drum, de parcă ar fi uitat ceva.

Ascultaţi versurile - susură ca Evangheliile; vorbesc despre bogaţi şi săraci. E un colind de protest.

Nu deznădăjduiţi, chiar dacă viitorul are contururi înşelătoare, ca linia orizontului în deşert.

... Dumnezeu nu coboară doar în Seara de Ajun, ci de câte ori Îl chemăm.

Şapte voci care cern întunericul de lumină, ca vocea Ta, care-mi arată drumul spre casă - Ina Todoran, Alexandra Băcilă, Adina Popa, Denisa Balu, Iulia Şchiau:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici