COMENTARIU Marius Tucă: Iohannis - w..t the fake news

Apărut din negura stării de urgenţă, preşedintele Klaus Werner Iohannis – zis „zu Haus Iohannis”, fericiţi cei care l-au votat - ca un zombie, a început să vorbească despre felul în care Orban şi Ciolacu o să fure Ardealul mai pe după-amiază când românii îşi fac siesta în carantină.

4979 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Marius Tucă: Iohannis - w..t the fake news

COMENTARIU Marius Tucă: Iohannis - w..t the fake news

Klaus Werner Iohannis – what the fake news. Pentru o clipă am crezut că urmaşii politici ai lui Corneliu Vadim Tudor au intrat ca nişte moroi pe site-ul preşedinţiei şi au plasat un filmuleţ, hackerind site-ul cu pricina care nu are nicio legătură cu realitatea şi Preşedintele. Pentru o clipă m-am gândit că Vela, încercând să-i facă o farsă preşedintelui, a trimis spiritele rele din biroul său la Cotroceni, spirite rămase în standby încă de pe vremea când biroul cu pricina era folosit de Nea Nicu, iar nu de către geaka de piele a ministrului de Interne.
 
Fac un apel la medicii de la Bălăceanca să păstreze o cămaşă de forţă pentru momentul în care preşedintele României, Klaus Werner Iohannis – fericiţi cei care l-au votat – va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună dacă nu cumva două.
 
P.S. Pentru cei curioşi să afle unde au pus cei doi hoţi Ardealul după ce l-au furat, le spun, îi înştiinţez că dimpreună cu asociatul meu ungur, Zsolt, l-am pus bine, în mansarda celebrului restaurant Poesia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici