COMENTARIU Sorin Avram: Cîţu a scăpat şi de ultimele pete de bun simţ

2457 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Cîţu a scăpat şi de ultimele pete de bun simţ

COMENTARIU Sorin Avram: Cîţu a scăpat şi de ultimele pete de bun simţ

Florin Cîţu este acum curat de lacrima, după ce ultimele urme de bun simţ care i se vedeau vag pe obraji nu mai sunt. Petele de bun simţ, care erau ca nişte aluniţe, au dispărut ca prin farmec atunci când Premierul Său a acuzat USR-PLUS că s-a înţeles cu AUR ca să frâneze campania de vaccinare: ”AUR este un partid anti-vaccinist. Eu nu ştiu ce au negociat. Dacă AUR a negociat ca această campanie de vaccinare să fie încetinită, să nu mai fie promovată. Noi nu ştim ce a cedat USR celor de la AUR pentru a semna cu ei. Nu pot să risc ca AUR, prin USR, să îngreuneze această campanie de vaccinare. Nu ştiu ce li s-a promis celor de la AUR la celelalte ministere. Nu există nimic pe lumea asta gratuit. Asocierea USR cu AUR, legitimând un partid anti-vaccinist, va face şi mai grea vaccinarea”. Aceasta este justificarea halucinantă pentru demiterea secretarului de stat USR-PLUS de la Sănătate, cînd Premierul Său putea pur şi simplu că nu mai pot fi la guvernare cei care au depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Său. 
 
Florin Cîţu vorbeşte de parcă această campanie de vaccinare ar merge ca trenul de mare viteză din Franţa, şi nu ca trenurile care se târăsc între două oraşe de provincie româneşti. Oricum, frânar mai priceput ca Florin Cîţu în ceea ce priveşte vaccinarea nu poate exista. Domnul Cîţu promitea 10 milioane de vaccinaţi la începutul lunii septembrie, însă abia puţin peste 5 milioane de români s-au vaccinat până acum, iar eşecul aparţine în totalitate Guvernului pe care îl conduce. 
 
Pentru că a scăpat de bruma de bun simţ pe care o mai avea este de aşteptat ca domnul Cîţu să spună că i-a dat afară pe ceilalţi secretari de stat USR-PLUS pentru ca aceştia să nu frâneze construcţia de autostrăzi şi drumuri expres, poduri şi podeţe, porturi şi aeroporturi, a reţelelor de de irigaţii, gaze, apă şi canal, şi a societăţii capitaliste multilateral dezvoltate în ansamblu. Pentru că cine ştie dacă nu cumva USR-PLUS a cedat total presiunilor AUR, partidul al cărui scop este acela de a ţine România pe loc pentru a o îmbrăca în costum popular şi pentru a o trimite în stradă cu o cruce în mână ca să urle împotriva vaccinului, a Uniunii Europene şi a NATO, şi ca să scoată limba la statul de drept, pe care acum îl călăreşte Premierul Meu. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici