COMENTARIU Sorin Avram: Florin cu gălăgia, Florinel cu bucuria

1829 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Florin cu gălăgia, Florinel cu bucuria

COMENTARIU Sorin Avram: Florin cu gălăgia, Florinel cu bucuria

Noul stadion din Ghencea, care trebuie de subliniat că este construit din bani publici, i-a dat şi mai mult de lucru lui Florin Talpan. Cu pieptu-i de aramă, colonelul Talpan stă la intrarea în stadion şi-l apără, pentru ca nu cumva Florinel Coman să intre şi să strice gazonul. Domnul Talpan, care-i văzut ca un erou de fanii CSA Steaua, care, automat, sunt duşmanii FCSB, este tot timpul încruntat şi pus pe harţă. Canicula din Bucureşti, apropierea meciului FCSB - Dinamo şi dorinţa conducerii FCSB ca echipa să joace în Ghencea au oferit varianta cea mai nervoasă a domnului Talpan, acesta tunând şi fulgerând de fiecare dată când i s-a oferit ocazia de a explica de ce Florinel Coman şi compania nu pot pune gheata pe gazonul sfânt din Ghencea, pe care numai crampoanele CSA Steaua şi ale invitaţilor săi au dreptul să-l calce.

Pe ”Arcul de Triumf”, Florinel Coman a fost, poate, cel mai bun jucător. Florinel a înscris un gol de excepţie, care merită aplaudat nu doar de suporterii FCSB, ci şi de cei neutri sau chiar de fanii lui Dinamo. Cu golul superb înscris de Florinel, acesta le-a adus bucurie celor câtorva mii de suporteri fecesebişti prezenţi pe micul stadion ”Arcul de Triumf”. Evident, dacă partida ar fi avut loc pe stadionul din Ghencea, numărul copiilor, adolescenţilor, tinerilor, adulţilor şi bătrânilor care s-ar fi bucurat ar fi fost mult mai mare.

 Acelaşi Florinel a fost cel care şi-a făcut selfie cu telefonul unui suporter dinamovist, care, deranjat de mersul jocului, l-a aruncat în direcţia atacantului FCSB-ului. Florinel nu s-a enervat şi nu a luat telefonul pentru a-l trânti de pământ sau de tribune, aşa cum ar fi făcut un bădăran de duzină. Şi nici nu a început să strige la arbitru că a fost atacat şi să solicite oprirea meciului, stricând astfel spectacolul de pe teren şi sporind aiurea tensiunea din tribune şi de pe băncile de rezervă. Cu zâmbetul pe buze, Florinel şi-a făcut primul selfie din viaţa lui în faţa a mii de spectatori şi a sute de mii de telespectatori, demonstrând, astfel, că are o imaginaţie bogată, şi nu doar atunci când este cu mingea la picior.   

Fotbalul trebuie să fie despre frumuseţe, bucurie şi eleganţă, şi nu despre încruntări şi gălăgie. Nu este vorba despre încruntările suporterilor nemulţumiţi de jocul favoriţilor, şi nici despre gălăgia făcută de fanii veniţi să-şi încurajeze echipa.

Stadioanele sunt făcute pentru a vedea un gol ca al lui Florinel şi un fotbalist reacţionând elegant într-o situaţie neprevăzută aşa cum a făcut Florinel, şi nu pentru a sta închise fiindcă aşa vor gura şi pieptul de aramă al unui colonel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici